malleus logo
KUTAK ZA KORISNIKE
Prijava | Registracija | Zašto se registrirati?
| Podrška

Razvoj aplikacijaPredstavljamo zanimljivije projekte ili njihove segmente u smislu korištenja informatičke tehnologije ili rješavanja poslovnog problema. Obuhvaćene su kompetencije i projekti iz angažmana prije pokretanja MALLEUSa, za većinu je zadržano održavanje i daljnji razvoj po outsourcing modelu.  Neki stariji sustavi više nisu u upotrebi ili su zamijenjeni novijim inačicama, no lijepo se podsjetiti uređivanja tekstualnih datoteka u vi editoru i 4GL programiranja na Linuxu.
lakiCRM
 
lakiCRM
 
Razvoj aplikacija
 
Galerija web projekata
Tražite programsku podršku Vašem poslovanju? Pošaljite nam upit, naše gotove platforme omogućuju nam brže vrijeme izrade uz niže troškove.

Integracija različitih IT sustava


Čest je slučaj kod klijenata da imaju više različitih informatičkih sustava za podršku poslovanju u različitim segmentima. Sustavi nisu nužno povezani i dolazak do informacije može zahtjevati pokretanje nekoliko aplikacija i uvid u stanja na različitim mjestima.

Izradili smo niz projekata kroz koje smo pojednostavnili i automatizirali procese i time olakšali poslovanje na način da smo implementirali rješenja koja unutar postojećeg sustava prikazuju informacije iz drugog sustava, ili se kroz zasebno sučelje pristupa integriranim podacima.


© MALLEUS d.o.o. 2006-2018
Powered by lakiCMS

Valid XHTML 1.0 Transitional
Facebook